♥ donate
Пошук
Close this search box.
Пошук
Close this search box.

Виставка за фільмом «Польоти уві сні та наяву» У Довженко-центрі відновила роботу

Кураторський проєкт Андрія Алферова

купити рекламу

останні новини

читай в соцмережах

28 лютого у Довженко у Музеї кіно Довженко-центру відновила роботу мультимедійна виставка за мотивами фільму Романа Балаяна «Польоти уві сні та наяву». 

Проєкт допомагає розширити контекст стрічки, ознайомитися з іншими роботами режисера та поринути у контекст Києва 1970-80-х років.

Куратором виставки став кінокритики Андрій Алферов, який допоміг підібрати потрібні елементи (фотографії, відео, роботи різних художників та експонатів) для кращого розуміння фільму. На шостому поверсі Довженко-центру можна ознайомитися з кураторськими текстами Тіберія Сільваші, Людмили Новікової, Івана Козленка, Володимира Войтенка, Надії Заварової, Сергія Тримбача, Наталії Сільваші та Марії Храпачової, документальними фотографіями Олександра Ранчуков, Бориса Градова, Олени Сапонової та Ольги Степаньян, інсталяціями Антона Логова.

Інсталяція Антона Логова

Відеомузична інсталяція «Шістдесяті» Владіміра Тарасова займає найбільшу площу музею і показує, якою була творча атмосфера за «залізною завісою». У кураторському проєкті також взяв участь режисер Наріман Алієв. Своїм голосом він озвучує текст листа до матері, який почергово змінюється з листом до матері Романа Балаяна. 

Познайомитися зі світом «Польотів уві сні та наяву» можна до 7 березня за адресою вул. Васильківська, 1, п’ятий поверх Довженко-Центру.

Виставку створено за підтримки Українського культурного фонду.

фото: Катя Янюк

0 0 голосів
Рейтинг статті

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі

Сподобалась стаття?

Допоможи Moviegram стати кращим